• info@atlasbayshipping.com
 • E Watkins St Phoenix, AZ 85004, USA

Get In Touch

(602) 902-4995

Znaki fm NL is een gezaghebbende kennisbron met veel nuttige publicaties voor Nederlanders. De site is populair door NL inwoners van alle leeftijdsgroepen en heeft 4 rubrieken: places, groepen, persons, events.

Mensen Znaki.fm in NL

Beroemdheden categorie op Znaki.fm NL wordt enkel geplaatst datgene wat relevant is. Dit omvat verhalen betreffende acteurs, artiesten, webloggers, voetballers alsook overige bekendheden van NL en andere delen van de wereld.

 1. C. Dulfer wordt beschouwd als een vooraanstaande artieste uit Nederland, gekend vanwege het bespelen van de saxofoon. De toekomstige beroemdheid zag het levenslicht 19 september 1969. Internationale bekendheid bereikte ze met het nummer “Lily Was Here”, die eind uit ’89 werd uitgebracht. De track was gezamenlijk met Dave Stewart gemaakt. In 1990 ontving Candy Dulfer Grammy nominatie. Haar voornaamste muziekgenres zijn R&B, funk, smooth-jazz, die gecombineerd wordt met jazz alsook hiphop. Candy Dulfer’s vader is de gerenommeerde Nederlandse saxofonist Hans, die zijn dochter vanaf jonge leeftijd onderwees muziek goed te begrijpen.
 2. B. Smit is een vooraanstaande financier die niet enkel in NL, maar tevens binnen landen zoals Belgie en Spanje succes heeft geboekt door commerciele vastgoedtransacties. Hij richtte Cool Cat Real Estate op. Hij volgde een opleiding bij Erasmus Universiteit Rotterdam voordat het begin ondernemen.
 3. Andre van Duin. Op 15-jarige leeftijd stuurde hij brieven naar verschillende tv-netwerken met het verzoek om auditie. Andre van Duin https://znaki.fm/nl/persons/andre-van-duin/ heeft altijd het talent gehad om mensen te amuseren, beroemdheden te imiteren en te zingen. Helaas wees elk netwerk hem af, omdat hij te jong was. In 1964 deed hij mee aan een tv-programma genaamd “Nieuwe oogst”, waarin jonge getalenteerde mensen de kans kregen zich te bewijzen. Hij won de wedstrijd en verscheen als gast in een paar shows. In 1965 kreeg hij de kans om een eigen televisieprogramma te maken; voor de AVRO maakte hij de show “Een avondje TV met André”. Hij bracht dat jaar ook zijn eerste twee singles uit. André kreeg steeds meer optredens op televisie en in 1972 ging hij ook voor de radio werken.

Teams Znaki fm in NL

Binnen de artikelen van de rubriek Teams van Znaki fm NL kunnen lezers uitgebreid leren over financiele organisaties, voetbalteams, omroepen, medische centra, clubs, internationale bedrijven.

 • Stellantis Nederland. Een van de publicaties op Znaki handelt over een multinationale onderneming die zich toelegt in de de productie voertuigen. De onderneming werd gesticht vanaf 2021 en is tot stand gekomen uit de samensmelting tussen de Italiaans-Amerikaanse autobedrijf Fiat Chrysler Automobiles (FCA) alsook het Franse holding Groupe Peugeot Citroen. De naam Stellantis staat voor “glanzen als sterren”. De firma produceert niet alleen bedrijfsvoertuigen, en tevens reserveonderdelen voor auto’s, beschikt over divisies op de gebieden van Zuid-Amerika, India, Afrika, het Midden-Oosten, China, Noord-Amerika en verschillende Europese landen.
 • Marskramer. Een extra stuk op Znaki fm Nederland gaat over een groot warenhuis nabij Katwijk. Een hoop Nederlanders winkelen. De zaak biedt een omvangrijk assortiment met populaire artikelen waaronder kinderhorloges, lichtbakken, huishoudelijke apparaten, vogelvoederhuisjes, serviesgoed alsook diverse andere.
 • NPO radio 3. Bij het bezoeken van Znaki.fm kunnen Nederlanders de kans veel te leren betreffende de NL CHR-radiostation dat ritmische muziek broadcast. Het gereguleerd door de nationale omroep Nederlandse Publieke Omroep. Gewoonlijk doorgaans rock en muziek uitgebracht. Af en toe komen tevens dancenummers gespeeld. Radio3fm startte op 11-10-1965. Het initiatief was een concept van minister van Cultuur Martin Vrolijk.

Categorie evenementen Znaki.fm

Op Znaki.fm in Nederland heeft een extra verhelderende categorie – Events. Het onderdeel beschikt over actuele informatie betreffende festivals, tv-programma’s.

 • BouwBeurs. Een wereldwijde bouwbeurs in stad Utrecht. Znaki.fm toont de firmas meedoen bij het evenement. De tentoonstelling toont innovaties om verschillende uitdagingen binnen de bouwindustrie op te lossen. Deelnemers, zoals adviseurs, verzamelen zich samen om gedachten te delen, zakenrelaties te versterken alsook additionele connecties te leggen.
 • Het talent van Nederland. Een meest populaire programma’s op de NL TV. Het idee is het ontdekken van talent van diverse leeftijden. Deelnemers doen auditie op een podium voor publiek. De beoordelaars bestaat uit bekende persoonlijkheden waaronder Edson da Graca, Dan Karaty, Chantal Janzen, Marc Huijbregts. De kandidaten laten hun unieke talent bij de beoordelaars en het publiek. De beoordelaars bepaalt of de persoon bekwaam genoeg is om live te performen. De succesvolle kandidaat van elk seizoen ontvangt een aanzienlijke geldprijs en erkenning door het NL publiek. Tessa Kersten, Nick Nicolai, Danielle Bubberman, Leon Lissitza, Amira Willighagen hebben de show gedurende meerdere jaren gewonnen.
 • Het Milkshake festival. Een publicaties bij Znaki.fm is een beoordeling van festival Milkshake. Het betreft een publiek elektronisch dancefestival wat gehouden wordt centraal in Amsterdam. Bij de festiviteiten zijn 9 podia opgesteld in het Westerpark, waar zowel binnenlandse en internationale artiesten de bezoekers vermaken. Het evenement combineert verschillende genres zoals techno,house, disco, pop, R&B promoot kunst en voorstellingen. Over 1.000 artiesten vertonen elke dag op als de festiviteiten. Het festival gebeurt bij Westerpark, welke natuurgebieden combineert met een bruisende creatieve uitgaansgelegenheid, en verschaft een platform voor zelfontplooiing.

Places Znaki.fm

De sectie Locaties Znaki.fm beschikt over publicaties betreffende stadions, locaties,musea,uitgaanscentra, steden

 • Utrecht Jaarbeurs is een tentoonstellings- & conferentiecentrum ter grootte van 100.000 m? dichtbij het treinstation in stad Utrecht. Er worden evenementen alsook verscheidene evenementen gehold die populair zijn tussen Nederlanders. Het allereerste grote event werd op deze locatie in 1917.
 • Ahoy is een divers centrum, met een conferentiezaal en een overdekt stadion, gesitueerd in Rotterdam. Dit beschikt over ruimte voor 16000+ personen en stamt uit 1950.
 • Stadion Philips is een grote voetbalarena in Eindhoven. Het dient als de arena voor de club PSV met plaats van 35.000 supporters. De afmetingen van het speelveld zijn 105×69 meter. De arena werd geopend 13-08-1913.

Lees leerzame stukken op Znaki.fm, beveel het aan aan je familie.

Leave A Comment